La Peònìa

Te Koop

€ 965.000

Omschrijving

Op een perceel van 800m² te Benissa verkoopt Houses4You deze volledig instapklare nieuwbouwvilla met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 275m². De villa bevindt zich op 3 minuten rijden van het strand van La Fustera en heeft een goede verbinding met het centrum van zowel Calpe als dat van Moraira.

De villa werd gebouwd en afgewerkt in heuse Ibiza-stijl en combineert hedendaagse materialen met authentieke elementen. Binnenin de woning bevinden zich op het gelijkvloers de inkomhal met gastentoilet, de lichtrijke leefruimte met open keuken en 3 ruime slaapkamers met evenveel badkamers. De kelderverdieping wordt bereikt via een vaste trap en bestaat uit een grote autogarage met ruime berging en een bijkeuken. De villa werd afgewerkt met hoogwaardige materialen en is onder andere uitgerust met vloerverwarming, airconditioning, een wijnkoelkast, een authentiek kookfornuis, verlichtingsarmaturen en ingemaakte kasten om zoveel mogelijk comfort te bieden. Ook de voorzieningen voor zonnepanelen werden reeds geplaatst.

De buitenruimte werd volledig afgewerkt met natuursteen en aangeplant met inheemse bomen en planten, zodat het authentieke gevoel meteen aanwezig is bij het betreden van de eigendom. Voor de aanplantingen werd een automatisch irrigatiesysteem voorzien zodat deze weinig onderhoud vragen. Het terras en het zwembad met ingewerkte zitbank genieten van ’s morgens tot ’s avonds van de zon en via de buitentrap wordt het dakterras bereikt. Dit terras werd ingericht met zitbanken en een pergola zodat ook hier op elk moment van de dag genoten kan worden van de zuiderse sfeer en het zicht over La Fustera tot aan de zee.

Kortom is deze villa een buitenkans op een kwaliteitsvolle investering aan de Costa Blanca. Alles werd tot in de puntjes afgewerkt, dus het enige wat u bij aankomst hoeft te doen is uw bagage aan de kant te zetten en te genieten van een cocktail in de zon!

Interesse? Contacteer Brendan op 0472/39.58.43 of brendan@houses4you.be

Interesse in dit project?