Reyes Católicos

Te Koop

€ 285.000

Omschrijving

Op de derde verdieping van een appartementsgebouw in centrum Alicante verkoopt Houses4You dit pas gerenoveerd appartement met een netto oppervlakte van 91m². Het appartement is centraal gelegen en op wandelafstand van de haven en het strand. In de buurt zijn winkels, supermarkten en restaurants talrijk aanwezig en ook voor het openbaar vervoer hoef je gewoon de deur uit te gaan.

Het appartement werd hedendaags ingericht met enkele klassieke accenten. De leefruimte met open keuken zorgt voor een ruimtelijk gevoel waarbij het daglicht doorheen deze ruimte zorgt voor een luchtige sfeer. De voorzijde van het appartement is voorzien van een eerste terras, het tweede terras bevindt zich net voorbij de keuken. Deze volledig geïnstalleerde keuken werd afgewerkt met eikenhout en marmer, materialen die we ook terugvinden in de badkamer en in de ingemaakte kastenwand die de gang met een eerste slaapkamer scheidt. De tweede slaapkamer bevindt zich wat verder op de gang en geeft uit op de achterzijde van het gebouw. De elektrisch bediende rolluiken dragen bij tot het algemene comfort dat dit appartement te bieden heeft.

Aarzel niet en kom genieten van de hippe, bruisende stad Alicante waar u tot rust komt in dit volledig afgewerkt en instapklaar appartement!

Interesse? Contacteer Brendan op 0472/39.58.43 of brendan@houses4you.be

Interesse in dit project?