Pintor Aparicio

Te Koop

€ 460.000

Omschrijving

Aan het Plaça Sèneca in het centrum van Alicante verkoopt Houses4You dit pas gerenoveerde appartement met een netto vloeroppervlakte van maar liefst 170m². Het plein is een ontmoetingsplaats voor locals die ’s morgens samen van hun eerste koffie genieten en waar naarmate de dag verloopt het aperitief van start gaat. Vanaf hier zijn niet alleen winkels, supermarkten en horecazaken op wandelafstand, maar ook de haven en het strand van Alicante zijn vlot te voet bereikbaar. Openbaar vervoer nodig? Op 2 minuten wandelen van het appartement bevindt zich een bushalte, wandel 5 minuten verder en u stapt zo de trein op!

Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping van het gebouw. Hierdoor geniet u vanop het terras vooraan van het groene uitzicht over het plein. Eens binnen heerst meteen een aangename en luchtige sfeer door de grote raampartijen die het daglicht probleemloos door de ruimte laat vloeien. De volledig uitgeruste keuken werd voorzien van een groot eiland en werd afgewerkt met een marmeren werkblad en donker houten keukenkasten. Naast de keuken bevindt zich nog een aparte bergruimte en een tweede ruim terras. De gang met apart gastentoilet zorgt voor de verbinding tussen het woongedeelte en de 3 ruime slaapkamers met elk hun eigen badkamer. De gebruikte materialen uit de keuken zien we terugkomen in de badkamers en ingemaakte kasten. De elektrisch bediende rolluiken zorgen voor een uitstekende nachtrust door de kamers volledig te verduisteren. Het appartement werd tot in de puntjes afgewerkt en voorzien van alle comfort zodat u zich hier meteen thuis voelt en zonder zorgen kunt genieten van uw verblijf in Spanje.

Op zoek naar een luxueus en volledig afgewerkt appartement in hartje Alicante? Aarzel niet en laat de geur van koffie u ’s morgens tegemoetkomen en geniet ’s avonds van een sangria in uw voortuin, alvorens u te laten onderdompelen in de sfeer van de ontelbare gezellige bars en restaurants die de stad te bieden heeft.

Interesse? Contacteer Brendan op 0472/39.58.43 of brendan@houses4you.be

Interesse in dit project?